Почетак > MLADI TALENTI SRBIJE > Mladi fotograf Nemanja Stošić kako on vidi svet kroz objektiv? Pokazaćemo vam kroz njegove fotografije.

Mladi fotograf Nemanja Stošić kako on vidi svet kroz objektiv? Pokazaćemo vam kroz njegove fotografije.

Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.  Nemanja želi da pokaže svet iz drugog ugla, da pokaže da nije svet crno beli, već da je sačinjen i od sitnih nijansi koje on želi da sačuva od zaborava svojim objektivom.

Veoma rano je počeo da se bavi fotografijom, a pritom je i veoma mlad, pa se ne može sada ni naslutiti do kojih visina će narasti njegov talenat, ali sve to ne bi postiga da nije svakodnevno vredno radio.
Rešili smo da ga predstavimo, jer ovakvi mladi talentovani ljudi zaslužuju punu pažnju, a moram reći da su zapostavljeni, i da se ne promovišu dovoljno.

Nemanjin dan počinje čišćenjem objektiva, a nakon toga ide napolje da svojim objektivom i oštrim okom zabeleži dan koji je pred njim i da ostavi trag na neku boju života, koja nikad više neće biti ista.

Nemanja ima savremenu fotografiju, veoma kvalitetnu, pa me ne bi začudilo kad bi za godinu ili dve uradio svoju izložbu savremene fotografije, Srbija ima predele, mesta i ljude, koje Nemanja želi da prezentuje na svojim slikama. Dobro je da u svakom mestu postoje ovakvi mladi ljudi, koji žele da sačuvaju od zaborava ono što je bilo, ali i ono što će tek doći.

Fotografije su obojene notom, urbanog i klasičnog, što kad se spoji prerasta u savremenu umetničku fotografiju.

A sada ćemo vam predstaviti kratke kritike naših kritičara savremene fogarafije, šta su rekli o Nemanjinim fotografijama:

Srđan Momčilović : Nemanja kao mladi fotograf ima veoma dobre ideje i uglove za savremenu fotografiju, dobar balans boja i osvetljenja sve ono što je potrebno za jednu HDR fotografiju, ali neka ga ova moja kritika previše ne ponese, mora stalno da čita, uči i usavršava se iz oblasti savremene fotografije, zato što tehnika danas veoma brzo napreduje.

Tijana Nastić: Veoma mi se dopadaju fotografije, od njegovog početka pa sve do poslednje fotografije koju je postavio na svojoj stranici vidi se veliki napredak i skok, dobro je ali uvek mora više i bolje to je jedini način da se dođe do vrha, a na vrhu ima mesta za sve. „Lako je doći do vrha, treba se i održati na njemu. Zato mora vredno da se radi, samo napred, pa da te vidimo na nekoj izložbi savremene fotografije. Niko nije postigao veliki uspeh preko noći.

Evo još njegovih fotografija:
 Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.  Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.  Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.
Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.  Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.  n12
Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.  Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.  Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.
n10  Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.  Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.
  Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.  Sva prava na fotogarafije zadržava Nemanja Stošić, objavljivanje korišćenje cele fotgrafije ili njenog dela nije dozvoljeno bez odobrenja autora.
Advertisements
  1. Нема коментара.
  1. No trackbacks yet.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: